Fıstıklı Baklava, ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. 160 derece fırında...
Fıstıklı Baklava, ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. 160 derece fırında 45 dakika pişirilir. 110 derece civarında kaynatılan şekerle şerbeti eklenir.
KADAYIFÇI MURAT USTA kendine has lezzetleriyle tatlandırmaya devam etmektedir…
Anasayfa Yazıları , Baklava , Özel TatlılarBAKLAVA ÇEŞİTLERİ, elazığ, fıstıklı baklava, gaziantep baklava, Kadayıfçı Murat Usta, özel baklava, özel fıstık